Profile

Join date: Jul 8, 2022

About

Što je online klađenje i je li online klađenje dopušteno u Hrvatskoj?

Klađenje online je u zakonima Republike Hrvatske definirano kao priređivanje igara https://www.redbeardbarbell.co.uk/profile/hrkladionica/profile na sreću na daljinu. To je pomalo komplicirani izraz za jednostavan proces: ne morate više ići u poslovnicu kako bi se kladili. Internetsko online klađenje vam pruža mogućnost sastavljanja listića u svom dnevnom boravku, kao i uplatu, praćenje rezultata ili prijenosa, i na kraju, isplatu dobitka.

Kako bi kladionica u Hrvatskoj mogla https://www.smore.com/pysxc priređivati ​​klađenje online, kao i online klađenje uživo, mora ispuniti sljedeće uvjete:

Minimalno 50 fizičkih poslovnica u Hrvatskoj, sa minimalno 100 zaposlenika.

Godišnja naknada za dozvolu za https://pregled-kockanja.my-free.website/blog/post/1880554/2-savjeta-koji-e-vam-pomo-i-da-se-kladite-kao-o-trica klađenje na daljinu (to jest internet online klađenje) koja iznosi 3 milijuna kuna (3.000.000.000,00 HRK).

5% od svih uplata također se uplaćuje u budžet Republike Hrvatske, na mjesečnoj bazi.

Porez na dobitke, ovisno o veličini dobiti, može ići i do 30%.

Zakoni Republike Hrvatske su među najstrožima u EU i jako mali broj kladionica može ispuniti ove propise. Primjerice, britanska kladionica zasigurno neće otvarati fizičke poslovnice po Hrvatskoj. Većina klađenja je također online, a kladionici se može pristupiti i iz Hrvatske. Većinom domaće kladionice imaju sve potrebne dozvole, iako je i njihov broj skroman. Hrvatska Lutrija kladionica online i https://poleksandrr34.substack.com/p/vodic-u-6-koraka-do-boljih-rezultata mobilno online klađenje su jedni od rijetkih priređivača sa svim dozvolama, a tu je i Germania online klađenje, PSK, SuperSport i još nekoliko njih.

Kako se registrirati za online klađenje

Online klađenje je dopušteno samo punoljetnim građanima Republike Hrvatske. Ako maloljetno lice i uspije napraviti račun, za isplatu ćete morati poslati preslik svog osobnog dokumenta. Postupak https://steveonlinepregledniblok.blogspot.com/2022/06/jednostavnih-igara-za-neiskusne.html je poznat kao KYC (know your customer – upoznaj svog klijenta) i provodi ga svaka kladionica. Online klađenje isplata nije moguće bez potvrde identiteta. Uz preslik osobnog dokumenta, obično se traži i neki račun koji stiže na vaše ime, kao potvrda adrese. Popularnost fizičkih kladionica je bila na vrhuncu prije deset do 15 godina a poslovnice su bile mjesto za uplatiti listić, popiti kavu i čuti najnovije sportske tračeve. No to vrijeme je lagano iza nas.

hrkladionica

More actions